PROGRAME ADRESATE CADRELOR DIDACTICE

Pentru că știm că activitatea didactică poate fi pe cât de frumoasă și împlinitoare, pe atât de plină de provocări și efort, am decis să venim în sprijinul cadrelor didactice printr-o serie de programe de formare, acreditate de Ministerul Educației si Cercetării.

Fiecare program în parte este construit pentru a dezvolta competențele cadrelor didactice de a gestiona mai bine relația cu copiii de la clasă (grupă) și de a-i susține în procesul de dezvoltare, adaptare și învățare. Pe lângă competențele dobândite, cursanții primesc în urma participării la aceste programe de formare certificate cu credite profesionale.

Puteți afla oferta detaliată a cursurilor acreditate MEC, printr-un email la asociatia.acpor@gmail.com

PAȚIU

PROGRAME ADRESATE PSIHOLOGILOR ȘI PSIHOPEDAGOGILOR

Cu o lungă tradiție dezvoltarea și implementarea serviciilor adresate psihologilor, psihopedagogilor și consilierilor școlari, vă propunem o serie de programe de formare profesională acreditate de Colegiul Psihologilor din Romania. 

Fiecare program este construit pentru a trata o problematică specifică cu care ne întâlnim în practica curentă de la cabinet sau din școală. Pe lângă competențele dobândite, cursanții primesc în urma participării la aceste programe de formare, certificate cu credite profesionale, necesare procesului de dezvoltare continuă.

Aceste programe de formare sunt dezvoltate de Cognitrom, prin echipele CEICA (Centrul de Evaluare și Intervenție pentru Copii și Adolescenți) și CogniKit, în colaborare cu ACPOR (Asociația de Consiliere Psihologică Online din România).

Puteți afla oferta detaliată a cursurilor noastre, printr-un email la asociatia.acpor@gmail.com